Кілька ракет влучили поруч із залізничними об’єктами Львова. Ситуація контрольована

17771 0
Через скупчення поїздів, які чекали на відбій тривоги біля Львова, можлива затримка прибуття до вокзалу.
Фото: prykordonnya.info

Фото: prykordonnya.info

В «Укрзалізниці» повідомили, що у Львові ракетних ударів ворог наніс поруч із залізничними об’єктами. Наразі ситуація на вокзалі залишається контрольованою. Пасажирів під час повітряної тривоги розмістили у безпечних укриттях.

«У Львові кілька ракет влучили поруч із залізничними об’єктами. Постраждалих серед пасажирів та залізничників немає. Рух поїздів відновлено, але будуть незначні затримки», – повідомив очільник «Укрзалізниці» Олександр Камишін.

Читайте також: Внаслідок ракетних ударів по Львову постраждали п'ятеро людей 

Висадку та посадку на поїзди поновлили після закінчення сигналу тривоги. Також в УЗ зазначають, що поїзди, як доїжджають до Львова, затримали на в’їзді до міста до відбою тривоги. Рух наразі поновили. Однак через скупчення потягів, які чекали на відбій тривоги біля Львова, можлива затримка прибуття до вокзалу. При цьому залізничники роблять все для мінімізації часу затримки.  

Нагадаємо, сьогодні вранці російські окупанти вдарили п'ятьма ракетами по Львову. Вибухи було чутно в різних районах міста. Наразі на місцях працюють служби. Низка маршрутів громадського транспорту у Львові змінила свої напрямки, деякі не курсують. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!