Кілька сотень львів’ян вимагали відставки міністра Арсена Авакова. Фото, відео

2362 0
Такі ж акції паралельно відбулись у Києві та інших містах України.
Фото: Марія Стахів/Твоє місто

Фото: Марія Стахів/Твоє місто

У Львові кілька сотень небайдужих сьогодні, 5 червня, вийшли на акцію протесту проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою його відставки. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Акція відбулась на площі Григоренка перед будівлею Головного управління Нацполіції у Львівській області. Її провели сьогодні у той час, коли Арсен Аваков мав звітувати у парламенті в межах години запитань до уряду. Тим часом у Верховній Раді триває збір підписів за відставку керівника МВС – відповідна постанова внесена до парламенту.

«Останні події показують, що непокаране зло не лише зростає, але й вбиває, стаючи все більш небезпечним. Події в Кагарлику та Броварах – лише вершина айсберга. Нам не байдуже. Ми не забули ані вбивства дитини, ані зґвалтування, ані нападів, ані посадок невинних, ані інших зловживань, що доводять людей до відчаю. Не забули і не маємо наміру пробачати», – кажуть організатори акції у Львові.

Партійної символіки на акції не було.

Нагадаємо, Арсен Аваков обімає посаду міністра внутрішніх справ із 27 лютого 2014 року. Раніше він був головою Харківської ОДА, нардепом. У 2012 році, до того, як був обраний народним депутатом від БЮТ, був оголошений у міжнародний розшук через звинувачення у перевищенні влади та службового становища. Сам Арсен Аваков та його однопартійці казали, що це політичне переслідування.

Під час перебування Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ сталась низка скандалів.

Фото: Марія Стахів/Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!