Кількість авіарейсів зі Львова до Тель-Авіва пропонують збільшити

2158 0
Україна та Ізраїль зробили крок до лібералізації повітряного сполучення.
фото: sobytiya.net

фото: sobytiya.net

Протокол, який замінює додаток до Угоди між Ізраїлем та Україною про повітряне сполучення, підписав учора очільник Державної авіаційної служби України Олександр Більчук. Про це повідомляється на офіційному сайті відомства

Документ знімає існуючі обмеження щодо кількості призначених авіакомпаній для здійснення регулярних повітряних перевезень між Україною та Ізраїлем.

Читайте також: МАУ призупиняє один із рейсів зі Львова

Крім того, Державіаслужба запропонувала Ізраїлю збільшити кількість частот за маршрутом Київ – Тель-Авів – Київ до 31 рейсу на тиждень та за маршрутами Львів – Тель-Авів – Львів, Запоріжжя – Тель-Авів – Запоріжжя до 14 рейсів на тиждень кожен.

Нагадаємо, 30-го листопада Комісія державіаслужби з експлуатації повітряних ліній дозволила регулярні маршрути зі львівського аеропорту до Італії, Португалії, Іспанії та Австрії двом українським авіакомпаніям.

Читайте також: Куди львівські ІТ-фахівці найчастіше літають у бізнес-подорожі. Інфографіка

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!