Політична реклама

Кількість автобусів на дорогах Львова зменшується

1343 0
Кількість автобусів, які не через свій технічний стан не можуть виїхати на рейс, у Львові зростає. Кількість автобусів на маршрутах зменшується, збільшується час очікування, крім того, автобуси постійно переповнені.

Через брак обігових коштів автотранспортні підприємства не в змозі забезпечити своєчасний ремонт транспорту, тому на маршрутах у Львові стає все менше автобусів. Про це повідомляє прес – служба Львівського обласного осередку «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників».

На сьогоднішній день в автопарках в стані консервації стоять декілька десятків автобусів: у ПАТ «АТП 14630» - 17 одиниць (з них 7 низькопідлогових), у ЛКП АТП №1 – 15 одиниць (всі великі низькопідлогові), у ТОВ «Міра і К» - 6 одиниць, у ТОВ «Фіакр – Львів» 8 одиниць (з них 3 низькопідлогові).

Перевізники переконують, що зростання кількості автобусів, які не зможуть виїхати на рейс, продовжуватиметься. Відтак, лобіст перевізників вкотре закликає посадовців ЛМР прийняти невідкладне рішення стосовно перегляду чинних тарифів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!