Політична реклама

Кількість хворих на ГРВІ у Львові зростає. Як захиститись від грипу

1755 0
Цього тижня застуджених у Львові побільшало на 500 осіб і, за прогнозами лікарів, ця цифра буде рости й надалі.

Проте до епідемії у місті поки що далеко, повідомила Твоє місто завідувач епідеміологічного відділу Львівської обласної санітарно-епідеміологічної станції Оксана Пушкарьова.

Однією із головних причин розповсюдження грипу та ГРВІ, окрім погодних умов, є початок навчального року та повернення працівників з відпусток.

Однак Оксана Пушкарьова впевнена, що епідемії можна запобігти. Для цього слід дотримуватись санітарних норм та уникати великих скупчень людей. Також не завадить зміцнити свій імунітет вітамінами, хорошим сном та повноцінним харчуванням.

Проте людям, що входять до групи ризику, наполегливо рекомендують вакцинуватися. Групу ризику складають перш за все особи, які працюють в громадських установах, а також хронічно хворі люди, в яких низька опірність організму.

Хоча вакцина й продається в аптеках, спочатку варто звернутись до сімейного лікаря та зробити щеплення в лікарні, радить Оксана Пушкарьова. Таким чином епідемії у місті можна буде уникнути.

За інформацією Українського центру грипу в епідсезоні 2013/2014 років будуть циркулювати віруси грипу А (Н1N1), California/колишній пандемічний, А (Н3N2) Victoria, В/Massachusetts.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!