Кількість отруєних у ресторані на Сихові зросла до 20-ти

6499 0
Потерпілі скаржаться на підвищену температуру, головний біль, нудоту, блювоту, біль у животі.
Фото: google maps

Фото: google maps

У Львові зросла кількість потерпілих, які отруїлися під час святкування весілля у ресторані «Менестрель» на просп. Червоної Калини. Про це повідомляє департамент охорони здоров’я ЛОДА.

До медиків із ознаками гострої кишкової інфекції звернулись 20 гостей весілля. Потерпілі скаржаться на підвищену температуру, головний біль, нудоту, блювоту, біль у животі. Потерпілі вживали різноманітні вироби з м’яса та риби, салати, десерти. 14 пацієнтів перебувають у Львівській обласній інфекційній лікарні, а ще четверо – у інфекційному відділенні Бродівської центральної районної лікарні, а двоє на амбулаторному лікуванні. Стан пацієнтів середньої важкості.

Читайте також: На Львівщині шкільні їдальні позапланово перевірять на дотримання санітарних норм

Нагадаємо, минулого тижня на Сихові у їдальні на Угорській, 14 отруїлись семеро працівників. За обома випадками поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!