Кількість постраждалих від отруєння у львівському закладі зросла до 10

3758 0
Поліція відкрила кримінальне провадження через отруєння відвідувачів кафе «Tomash Kebab».
ілюстративне фото: qha.com.ua

ілюстративне фото: qha.com.ua

Кількість хворих, котрі напередодні отруїлися у закладі швидкого харчування «Tomash Kebab» зросла до 10, внаслідок чого поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівської області.

Читайте також: Як уникнути отруєння грибами

Про масове отруєння львів’ян правоохоронцям повідомили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325  (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України, що передбачає штраф або арешт до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. 

Про збільшення кількості постраждалих від отруєння повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА. Семеро постраждалих перебувають у Львівській обласній інфекційній лікарні з діагнозами харчова токсикоінфекція та гостра кишкова інфекція. Ще трьох потерпілих госпіталізували у Пустомитівську центральну районну лікарню. Стан хворих оцінюють середньої тяжкості. Усі хворі, віком від 18 до 25 років, мешкають у Львові та області. 

Читайте також: Як уникнути харчового отруєння. Поради

Нагадаємо, учора, 13 липня, упродовж дня у ДУ «Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ України» повідомили про отруєння дев’ятьох відвідувачів кафе «Tomash Kebab», на вул. Куліша, 10. Хворі скаржились на скаржились на високу температуру, загальну слабкість, нудоту, блювоту, проноси та болі в животі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!