Політична реклама

Кількість працівників ДАІ на вулицях Львова зменшили вдвічі

1404 0
На вулицях Львова за останні кілька днів практично не помітні інспектори ДАІ.

Кількість патрульних екіпажів зменшилась вдвічі. В ДАІ такий стан речей пояснюють проблемами внутрішньої реорганізації, повідомляє Zaxid.net.

Наприклад, 2 квітня на вулиці Львова виїхало лише 8 екіпажів ДАІ, хоча раніше патрулювати місто щодня виїжджало 15 машин.

«На патрулювання Львова виїхало 8 автомобілів, це є дуже мало, але тепер в екіпажі є не два працівники ДАІ, а три», – повідомила старший інспектор ДАІ Львова Людмила Ліб.

«У нас взагалі є проблеми у виїзді транспортних засобів, оскільки зараз відбувається організаційно-штатний перерозподіл та певні зміни у керівництві. Міське управління ДАІ переводять у підпорядкування обласного управління ДАІ», – сказала вона.

Водночас Людмила Ліб повідомила, що зараз немає збільшення кількості ДТП і ситуація на дорогах міста є спокійною.

Відповідаючи на запитання про велике скупчення автомобілів на площі Ринок, де паркування взагалі заборонене, Людмила Ліб пояснила: «У зв’язку з подіями, що відбувались у Львові за останні півроку, постійного поста ДАІ на площі Ринок не було, інспектори патрулювали весь центр міста, а туди приїжджали періодично».

ТЕГИ: ДАІ, ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!