На Львівщині кількість вакцинованих вчителів сягнула 74%

1055 0
Процес вакцинації серед освітян й надалі триває.
Фото: cheline.com.ua

Фото: cheline.com.ua

Кількість вакцинованих вчителів на Львівщині суттєво зросла. За останні 5 днів на Львівщині кількість вакцинованих освітян першою дозою у збільшилася на 18%. Загалом по Україні, станом на сьогодні, 5 травня, принаймні однією дозою вакцини від Covid-19 щеплено вже 81% працівників шкіл. Про це у своєму Телеграм каналі повідомив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Читайте також: «Нас зробили крайніми». Що у Львові з вакцинацією вчителів та як дають раду інші міста

За його словами найвищий повний цикл щеплення отримала Луганська область. Там провакциновано 67,9% вчителів.

Як зазначила у коментарі Тvoemisto.tv головна спеціалістка відділу дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Львівської ОДА Леся Босак, на Львівщині кількість вакцинованих вчителів за останній тиждень справді суттєво зросла. Середній показник по області становить 74%.

«Суто по закладах загальної середньої освіти, тобто школи і ліцеї, то кількість вакцинованих становить 76% освітян. Працівників садочків менше – в межах 34% вакцинованих, але вакцинація серед усіх працівників освіти щоразу збільшується», – каже Леся Босак.

Читайте також: Школи і садочки у Львові працюватимуть, але за певних умов. Роз'яснення

За її словами, наразі по Львівській області дистанційне навчання використовують ще 270 шкіл. Це ті заклади освіти, де є недостатній рівень вакцинації працівників.

Що стосується районів області, то найкраща ситуація є у Стрийському районі, де вакциновано майже 94% освітян, та Яворівський район, де вакцинацію отримали 86% освітян.

Найгірша ситуація у Львівському та Дрогобицькому районах.

Нагадаємо, про те, чи працюють львівські школи, де немає 80% вакцинованих педагогічних працівників, що на це кажуть директори, вчителі та батьки, а також, за яким форматом та як вчаться в інших областях України, читайте у матеріалі.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!