Кількість хворих на Covid-19 на Львівщині зросла до 61

7181 0
Такі дані станом на ранок наводить Львівська міська рада.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Станом на 8:00 9 квітня у Львові та на Львівщині підтверджено 61 випадок інфікування коронавірусом, з них 2 — летальні, а троє пацієнтів одужали. Про це повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, передає пресслужба ЛМР.

Читайте також: Центр легеневого здоров'я просить допомогти обладнанням і речами першої необхідності

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 563 людини, госпіталізовані — 207, на амбулаторному лікуванні — 356, виписані — 120б. Зараз у лікарні перебувають 87 пацієнтів, з них в реанімації — 5, на апаратні ШВЛ — одна людина. Загалом коронавірусну інфекцію не виявлено у 395 осіб, виявлено — у 61 особи, дві людини померли. Троє пацієнтів одужали.

Також, за оперативними даними, за минулу добу проведено приблизно 87 ПЛР-аналізів у лабораторії на вул. Круп’ярській та на вул. Зеленій, з них позитивні — 25.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!