Кількість загиблих зросла до семи. Що відомо про ракетну атаку у Львові

21322 0
Двоє із поранених перебувають у важкому стані.
Фото: ілюстративне/Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: ілюстративне/Іван Станіславський/Твоє місто

Сьогодні вранці, 18 квітня, відбулося чотири ракетних удари по Львову. Станом на 12:30 вже відомо про 7 загиблих та 11 травмованих. Імовірно, кількість є неостаточною. Про це під час стріму Tvoemisto.tv на брифінгу повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Три удари ворог завдав по об‘єкті військової інфраструктури – це складські приміщення, які не використовуються. Іще один – по станції технічного обслуговування автомобілів. Це були крилаті ракети повітряного базування. За попередньою інформацією, їх випустили з Каспійського регіону. 

Читайте також: Кілька ракет влучили поруч із залізничними об’єктами Львова. Ситуація контрольована

Як уточнив міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу, на СТО знищили 40 машин. Серед 11 потерпілих двоє у дуже важкому стані, лікарі зараз роблять все можливе, аби їх врятувати. Поза тим унаслідок ударів пошкодило інші об’єкти – зокрема, у будинках та одній із шкіл міста повилітали вікна.

Додамо, що станом на зараз підрозділи ДСНС повністю загасили пожежі та розбирають завали. Обидва об'єкти повністю знищені.

Ольга Коваль

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!