Політична реклама

Кільцеву розв'язку на вулиці Городоцькій у Львові облаштують до грудня

1229 0
Роботи з облаштування кільцевої розв’язки на розі вулиць Городоцької-Шевченка (за церквою Анни) триватимуть до грудня.

Про це повідомив в. о. начальника управління капітального будівництва Львівської міськради Ігор Фалюта.

«На початку грудня реально завершити весь комплекс робіт, якщо буде фінансування», – додав він.

Планується, що це буде кільцева розв’язка з одностороннім рухом: «Якщо їхати з Городоцької в бік центру, тут буде рух в один бік з можливістю лівого повороту довкола церкви Анни на вул. Шевченка. З центру на вокзал можна буде рухатись, виїхавши на вулицю Шевченка, з лівим поворотом на розв’язку та далі з правим – на вул. Городоцьку», – пояснив Ігор Фалюта.

Зараз підрядна організація ПАТ «ЛСБМУ-1» виконала тут заміну інженерних мереж, трубопроводу водопостачання та каналізаційних мереж.

«Триває підготовка дорожньої частини: засипаємо пісок, щебінь, почали бетонні роботи. Далі закладаємо трамвайні плити, укладатимемо бруківку та колії», – сказав Ігор Фалюта.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що цього тижня у Львові очікують на проплату чергової суми через казначейство на цю розв’язку.

Мер нагадав, що ця розв’язка вже мала б функціонувати: «Більше місяця роботи простоювали – виконавець не мав обігових коштів через казначейство. Зараз 3,5 млн грн проплатили, очікуємо цього тижня ще 3,5 млн грн. Люди вже третій день працюють, роботи проводять у дві зміни», – сказав Андрій Садовий.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!