Фільм тижня у Львові: "Трансформери: Час вимирання"

3440 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує фантастичний бойовик «Трансформери: Час вимирання».

Події фільму «Трансформери: Час вимирання» розгортаються через чотири роки після атаки на Чикаго, що показана у попередньому фільмі. Вчений-винахідник Кейд (Марк Уолберг) разом зі своєю донькою Тессою (Нікола Пельтц) роблять несподіване відкриття. Тепер повернення на землю Автороботів та Десептиконів знову стало можливим. Головною проблемою батька та доньки стає те, що впливовий урядовець вирішує заволодіти їхньою знахідкою. Тим часом, група зацікавлених вчених при фінансовій підтримці самих успішних бізнесменів планети намагається покращити технології до максимального рівня. Життя продовжувалося б у звичному руслі, якби команда древніх могутніх трансформерів не поставила собі за мету руйнування Землі.

Рік: 2014. Країна: США. Жанр: фантастика, бойовик, пригоди. В головних ролях: Марк Уолберг, Нікола Пельтц, Стенлі Туччі, Келсі Греммер, ТіДжей Міллер, Софія Майлс. Режисер: Майкл Бей. Сценарій: Ерен Крюгер. Тривалість: 158 хвилин.

Четвертий фільм франшизи «Трансформери: Час вимирання» – перший фільм, повністю знятий новітніми цифровими камерами IMAX 3D. Вартість однієї такої камери перевищує $26млн., що гарантує неймовірно яскраве та видовищне зображення. Творці «Трансформерів» прагнуть, аби кожен наступний фільм був кращим за попередній, тож пишуть сильний сценарій, підбирають найталановитіших акторів, постійно вдосконалюють дизайн машин.

Цей фільм – абсолютно нетипове продовження трилогії. На думку критиків, у картині збереглись елементи розважального проекту, попри те картина стала більш похмурою, жорсткою та брутальною.  Цей фільм – яскрава тригодинна демонстрація останніх досягнень сучасних технологій і тотального руйнування.  І якщо щодо глибини сюжетної лінії можна сперечатись, то наявність екшну – гарантована.  

Три цікавих факти про фільм

Діти Марка Уолберга – Елла Рей, Майкл Роберт, Брендан Джозеф та Грейс Маргарет є великими фанами трансформерів і їм вдалось випросити для себе ролі у цьому фільмі.  

На місце головного режисера, до того, як цю пропозицію прийняв Майкл Бей, розглядались Роланд Емеріх, Джо Джонстон, Девід Йєтс.

Зйомки однієї із сцен екшну відбувались в Залізничному музеї штату Іллінойс. По закінченні зйомок Майкл Бей купив у цього музею кран 1930-х років, де було вигравірувано  «Bay City». Він планує відреставрувати цей кран і поставити його в дворі свого ранчо в штаті Монтана.

Фільм можна переглянути щодня до 23 липня о 10:00; 13:00; 16:00; 19:00; 22:00 та у п'ятницю та суботу о 01:00 у кінотеатрі "Планета кіно" (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).

ТЕГИ: кіно

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!