Кінцеву зупинку тролейбуса №13 у Львові тимчасово перенесли

2902 0
Через ремонт в центрі Львова тролейбус №13 зупинятиметься в іншому місці.
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

Кінцеву зупинку тролейбусного маршруту №13 перенесли на 50 метрів вперед за напрямком руху, через ремонт хідників на площі перед пам'ятником Тарасу Шевченкові на проспекті Свободи, повідомляє прес-служба ЛМР.

Водночас перенесли всі дорожні знаки на цій ділянці дороги. За попередньою інформацією, ремонтні роботи, які виконує Галицька районна адміністрація, триватимуть кілька місяців.

Читайте також: На Дорошенка почали встановлювати нові дорожні знаки. Фото

Зазначимо, перенесення зупинки планували у комплексі робіт зміни організації дорожнього руху на Дорошенка. Раніше вже перенесли зупинку громадського транспорту на початку вулиці Дорошенка.

Читайте також: Чому потрібно закрити початок вулиці Дорошенка для приватного транспорту

Нагадаємо, у Львові ремонтують алею від пам’ятника Тарасу Шевченку до статуї Матері Божої та облаштують площу Марійську. Вартість ремонту складатиме 8,2 млн грн. Минулого року відремонтували площу біля пам'ятника Шевченку та встановили міні-макет пам’ятника зі шрифтом Брайля для незрячих.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!