Кіпр посилює правила в’їзду для невакцинованих українців

1355 0
Вакциновані пасажири за наявності сертифіката міжнародного зразка можуть подорожувати без додаткових тестів.
фото: lowcostavia.com.ua

фото: lowcostavia.com.ua

Із цього тижня невакциновані пасажири повинні мати негативний ПЛР-тест (за 72 години), а також після прильоту пройти повторний ПЛР-тест. До отримання результату (3 години) громадяни залишаються на самоізоляції. Про це повідомляють у Телеграм-каналі Коронавірус_інфо.

Як повідомляє МЗС, станом на 26 липня вакцина Covishield не входить до переліку вакцин, що дозволяють подорожувати на Кіпр без ПЛР-тесту.

Читайте також: Іспанія відкриває кордони для українців 

Вакциновані пасажири в разі наявності сертифіката міжнародного зразка, виданого органами державної влади, можуть подорожувати без додаткових тестів.

Нагадаємо, із 1 квітня цього року Кіпр відкрив свої кордони для всіх відвідувачів з України. Туристи, у тому числі українці, зможуть в’їжджати до Кіпру без обов'язкової самоізоляції чи тесту на коронавірус, якщо вони повністю вакцинувалися від Covid-19 схваленими в ЄС препаратами (AstraZeneca, Pfizer/BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson) або «Спутником V». Якщо ж ще не вдалося повністю вакцинуватися будь-яким із перелічених вище препаратів, ви все одно можете потрапити на Кіпр за умови негативного ПЛР-тесту, зданого не пізніше, ніж за 72 години до вильоту. ПЛР-тест також потрібен дітям. По прибуттю потрібно буде здати тест повторн

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!