Клео, Глорія і ще п'ятеро чотирилапих терміново шукають нові домівки. Фото

1969 0
Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитися з чотирилапими вихованцями львівського комунального підприємства «Лев».
Фото ЛКП «Лев»

Фото ЛКП «Лев»

Львів’ян закликають прилаштувати півтора десятка собак, які тимчасово перебувають у ЛКП «Лев». Про це йдеться на сторінці комунального підприємства у Facebook.

Через те, що підприємство починає з першого січня карантин, зараз воно активно працює над прилаштуванням своїх вихованців. Кожного дня на сторінці ЛКП «Лев» з’являється інформація про нових чотирилапих, які потребують господарів.

Читайте також: ЛКП «Лев» від завтра призупиняє відлов тварин

Сьогодні Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитися з сімома чотирилапими вихованцями ЛКП «Лев».

Нагадаємо, що комунальне підприємство працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00, на вул. Промисловій, 56 у Львові. Телефон (068) 535-45-45.

Шерлі, метис лайки, шукає дім. Соціалізована, чемна, може проживати у вольєрі, оскільки має густе хутро з підшерстям.

Ця невеличка красуня Ненсі шукає найтепліший дім! Чемна та спокійна собаця. Може проживати у квартирі, дружня до дітей, які люблять тварин.

Сара, молода виважена та спокійна собачка. Може проживати в квартирі, оскільки невеликого розміру та короткошерста. Добре піддається навчанню та чемно гуляє на повідку.

Милий метис бассет-хаунда Рейн. Песик любить активні прогулянки і увагу людини. Дружній, чемний, може проживати в квартирі або у приватному будинку з просторим двором та теплим місцем, де цей короткошерстий красень зможе зігрітися в холодну пору року.

Молода, активна собачка Глорія, метис німецької вівчарки. Добре піддається навчанню та потребує господаря, який дотримається рекомендацій від нашого кінолога.

Патрісія схожа на невеликого метиса німецької вівчарки. Потрапила до ЛКП «Лев» худою, виснаженою та наляканою. У нас вона відновила довіру до людей та проявляє себе чудовим охоронцем та другом. Шукаємо для неї найкращі руки!

Молода собачка Клео, метис бельгійської вівчарки. Щоденний догляд і піклування зробили з цієї красуню гарну домашню собаку, яка стане чудовим другом та охоронцем.

Зазначимо, що це ще не всі вихованці ЛКП «Лев», які потребують господаря. Впродовж наступних днів на сторінці підприємства з’являтимуться нові оголошення про чотирилапих. Якщо ж для тварин не знайдуть новий дім, їх повернуть на місце вилову.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!