Політична реклама

Клієнтам «Родовід банку» потрібно звернутись у відділення: їхні картки заблокують

1135 0
У зв´язку з перетворенням «Родовід банку» на санаційну фінустанову, банк припиняє випуск та обслуговування власних платіжних карт. Зокрема, з 28 травня поточного року платіжні карти, емітовані «Родовід банком», будуть заблоковані.

У зв'язку з цим, всім клієнтам необхідно звернутися у відділення і закрити карткові рахунки. Всі наявні зараз борги необхідно погасити. Наразі в активі банку понад 375 мільйонів гривень від юросіб і 94 мільйони - на рахунках фізичних осіб.

Також з 27 травня поточного року припиниться дія об'єднаної мережі банкоматів "Родовід банку" і "Ощадбанку". Власники карт останнього вже не зможуть знімати готівку в даних банкоматах за партнерськими тарифами. За послугу доведеться платити 1,5% від суми.

Джерело: «ТСН»

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!