На правах реклами

Як відкрити банківську картку у смартфоні? Через застосунок «Дія», та ще й кешбеком

971 0
Реєстрація триває лише п’ять хвилин.
Photo by Greg Froning on Unsplash

Photo by Greg Froning on Unsplash

Відкрити картку з кешбеком до 20% від Альфа-Банку Україна відтепер можна без візиту до відділення – у цифровому банку Sense SuperApp через застосунок Дія.

Щоби стати клієнтом Альфа-Банку Україна потрібно зробити такі кроки:

Цифрова картка після цих дій активується у Sense SuperApp.

Через застосунок Дія обмін інформацією про необхідні документи відбувається за лічені секунди.

Читайте також: Альфа-Банк в Україні запустив цифровий банк з відеочатом та медіа всередині

Нагадаємо, що Альфа-Банк Україна у листопаді презентував новий цифровий банк – Sense SuperApp. Тут можна міняти все: назви рахунків, дизайн ярликів, створювати папки з платежами, вибирати тему, фон робочого столу і навіть стиль спілкування. Цифровий банк особливий тим, що можна віддалено відкрити рахунок за 10 хвилин через відеочат. У Sense також об'єднали цифровий банкінг для фізичних осіб та ФОП-клієнтів, тож тепер клієнти-підприємці можуть управляти своїми особистими і бізнес-рахунками в одному додатку. 

Після лютневого оновлення новим клієнтам Альфа-Банку доступні на вибір два варіанти авторизації для відкриття рахунку онлайн – через застосунок Дія або через відеочат з оператором у Sense SuperApp.

Додамо, що Альфа-Банк першим в Україні запустив повноцінну відеоідентифікацію, за допомогою якої можна стати клієнтом банку і відкрити картковий рахунок через відеочат

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!