Клуб ангельських інвесторів шукає стартапи для інвестицій. Як взяти участь

2147 0
До участі запрошують українські стартапи, які мають сформовані команди і перших клієнтів.
Фото: Lviv IT Cluster

Фото: Lviv IT Cluster

Lviv Tech Angels — це клуб інвесторів, заснований Львівським ІТ Кластером. Уперше його презентували у червні 2019 року в межах бізнес-конференції IT Jazz. Так, українські стартапи на ранніх етапах розвитку мають можливість взяти участь у відборі, який на постійні основі проводитимуть Lviv Tech Angels. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Тепер клуб інвесторів відбирає перспективні стартапи та організовує пітчинг-сесії. До участі запрошують українські стартапи, які мають сформовані команди і перших клієнтів.

Читайте також: Це не каста для багатих. Як ІТ впливає на розвиток Львова

Щоб отримати інвестиції, необхідно заповнити реєстраційну форму на сторінці проєкту та дочекатися запрошення на пітчинг- сесію перед учасниками клубу. Якщо вдасться пройти відбір, наступний крок — переконати інвесторів у тому, що саме ваш проєкт вартий уваги.

Детальнішу інформацію про Lviv Tech Angels та реєстраційну форму для участі у відборі можна знайти за посиланням.

Для довідки

До Lviv Tech Angels входять представники топ-менеджменту та співвласники місцевих ІТ-компаній, які вже інвестували та готові далі інвестувати в стартапи та продуктові компанії на ранніх стадіях розвитку у Львові та Україні загалом. Клуб інвесторів був організатором та долучився до формування призового фонду для хакатону Hack the New World, який пройшов у травні цього року та мав на меті знайти рішення для допомоги місту та бізнесу пристосуватись до пост-карантинного періоду. Крім цього, учасники Lviv Tech Angels були серед журі Startup Competition під час минулорічної IT Arena.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!