«Княжий двір», у якому отруїлися відвідувачі, закрили через низку порушень

3963 1
Зокрема, працівники закладу не пройшли медичного огляду.
Фото: ua.igotoworld.com

Фото: ua.igotoworld.com

Ресторан «Княжий двір» у Сокільниках, де отруїлися відвідувачі, закрили на 10 днів до наступної позапланової перевірки. В організації роботи закладу виявили низку порушень. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив перший заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Ростислав Волошин.

«Роботу ресторану призупинили з 2 серпня, оскільки виявили низку порушень законодавства про безпечність харчових продуктів. Йдеться і про організацію роботи при приготуванні страв, і про використання тих самих дощок, ножів для сирої і готової продукції, тобто про дотримання гігієнічних вимог. В окремих місцях санітарний стан потребує покращення, подекуди – ремонту. До того ж працівники закладу не пройшли медичного огляду», – каже він.

Читайте також: У львівському ресторані на весілля отруїлося понад 20 гостей 

За словами Ростислава Волошина, ресторану виписали припис і через 10 днів його мають повторно перевірити та вирішити, що робити далі.

Нагадаємо, 30 липня у ресторані «Княжий Двір» у Сокільниках отруїлися відвідувачі. У них виявили сальмонельоз. Хворі скаржаться на підвищену температуру, загальну слабкість, нудоту, блювоту, пронос. Стан усіх хворих середньої важкості.

Ольга Коваль

 



Читайте також:
2 Лютого, 2020 23:28
Романія НІКОМУ НЕРАДЖУ ЦЕЙ ЗАКЛАД.Нещодавно святкували там розписку....одне розчарування.БЕЗВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ в першу чергу ВЛАСНИКІВ цього ресторану.,а потім АДМІНІСТРАТОРА і офіціантів. Повний хаус і бардак...Цілий вечір тільки те й робили,що ходили і нагадували офіціантам за все. ЇЖА ЖАХЛИВА. Мало того,що невчасно подавали,так ще й холодна була...ОДНІ МІНУСИ.....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!