Книга львівського видання перемогла в одній з номінацій «Книжки року»

1587 0
«Шевченко від А до Я» «Видавництва Старого Лева» очолила рейтинг у номінації «Дитяче свято».
фото: ВСЛ

фото: ВСЛ

Журі Всеукраїнського рейтингу «Книжка року» назвало найкращі книги 2017-го, у восьми номінаціях. У номінації «Дитяче слово» підномінації «Пізнавальна і розвиваюча література» перемогу здобула абетка-енциклопедія «Шевченко від А до Я» «Видавництва Старого Лева». Про це повідомляється на сайті ВСЛ.

Книгу написав Леонід Ушкалов, а проілюструвала Анастасія Стефурак.

«"Шевченко від А до Я" – продовження серії абеток-енциклопедій "Видавництва Старого Лева", у якій відомих діячів української культури показано з неочікуваного і дуже людяного боку. Це арт-бук для родинного читання, завдяки якому і діти, і дорослі дізнаються не лише біографію талановитого живописця, ґравера, прозаїка, драматурга, співака, актора, скульптора Тараса Шевченка, а полюблять його так, як можна любити друга», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в цій серії у ВСЛ вийшло чотири абетки, остання з яких – про Богдана-Ігоря Антонича.

Фото ВСЛ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!