Книгу історій про Майдан виклали для безкоштовного завантаження в інтернеті

5772 0
На сайті Українського інститут національної пам’яті безкоштовно виклали для завантаження книгу «Майдан від першої особи. 45 історій Революції гідності».
Фото: memory.gov.ua

Фото: memory.gov.ua

Завантажити книгу в електронному вигляді можна за цим посиланням.

У збірнику подані фрагменти спогадів учасників протестних акцій, що відбувалися в Україні з 21 листопада 2013 року до 22 лютого 2014 року і названі Революцією Гідності. Інтерв'ю були зібрані Українським інститутом національної пам'яті у рамках проекту «Майдан: усна історія».

До збірника відібрані спогади учасників, різни за статтю, віком та умовною формою участі, з тим, щоб представити структурованість Майдану як самоорганізованої соціальної мережі. Відтак сама збірка структурована в залежності від роду занять: «Журналісти», «Студенти», «Правозахисники», «Координатори», «Підприємці», «Священики», «Самооборона», «Політики», «Волонтери», «Митці», «Автомайдан», «Радикали», «Медики», «Ті, що вистояли», «Авторитети».

Збірник проілюстровано світлинами, наданими учасниками проекту.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!