Книжковий конкурс для літніх львів’ян. Умови

2173 0
Учасникам пропонують написати історію невеликого обсягу про особливу для них книгу чи свою домашню бібліотеку. Текст потрібно підготувати та надіслати до 4 вересня 2015 року, – повідомили організатори Форуму видавців у Львові.
фото: city-adm.lviv.ua, leocity.info

фото: city-adm.lviv.ua, leocity.info

До 22-го Форуму видавців у Львові організатори ГО "Форум видавців" оголосили конкурс для читачів літнього віку "Моя книжкова полиця", у рамках благодійної акції "Третій вік: задоволення від читання". Текст потрібно відправляти на електронну пошту або на адресу: Львів, вул. Шота Руставелі 7, оф. 218, 79005 – до 4 вересня 2015 року. Треба вказати свої контактні дані (ім’я, прізвище, номер телефону).

Вимоги до учасників:

-вік 55+

-можливість перебувати на Форумі видавців у Львові з 10по 13 вересня2015.

5 переможців отримають сертифікати на суму 800 грн і зможуть придбати собі бажані книги на книжковому ярмарку Форуму видавців 2015 (Палац мистецтв, вул. Коперника, 17).

А ще отримають запрошення для двох осіб на Гала-концерт, який відбудеться 11 вересня, у Львівській філармонії. Нагороджувати переможців будуть під час Гала-концерту.

10-13 вересня у Львові відбудеться: щорічний Форум видавців і читачів, Книжковий ярмарок, Львівський міжнародний літературний фестиваль, благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання», фестиваль Дитячий Форум, 6 тематичних майданчиків та Ніч поезії і музики NON STOP, - інформує прес-служба ЛМР.

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!