Дешевий алкоголь та красиві жінки: як англійський таблоїд рекламує Україну

2812 0
Англійський таблоїд прогнозує нашестя до Києва та Львова британської молоді завдяки дешевим авіаквиткам і задля дешевого алкоголю та гарних дівчат.
Фото: maximise.co.uk

Фото: maximise.co.uk

Британське видання The Sun з нагоди запуску нових маршрутів лоукостера Ryanair до України розповіло своїм читачам про привабливі ціни на алкоголь, цигарки та готелі у країні, а також про «надлишок» красивих жінок.

Як відзначає видання, Україна вже тривалий час користується популярністю серед британців обох статей як місце проведення холостяцьких вечірок напередодні одруження/заміжжя.

The Sun наводить коментар про привабливість України одного із організаторів відпочинку для британців в Україні, включно із холостяцькими мандрами для представників обох статей.

«Головна причина, через яку хлопцям подобається в Україні, полягає у тому, що жінки тут одні із найкрасивіших у світі і їх тут надлишок», – наводять у статті слова організатора вечірок.

Читайте також: Куди зі Львова полетить Ryanair. Перелік рейсів

«Британцям, які спокусяться дешевими польотами, сподобаються і ціни, які вони зустрінуть всередині країни. Минулого року індекс вартості пива GoPro Beer Price Index зафіксував, що середня ціна пива в Україні становить 1,15 фунта, а в окремих місцях пиво можна придбати і всього за 50 пенсів. Обід із трьох став у ресторані середнього рівня коштує близько 15,26 фунтів, а пачка цигарок Marlboro – 79 пенсів. Номер у тризірковому готелі можна знайти і за 15 фунтів за ніч, а ліжко у хостелі вартує від 3 фунтів», – розписує принади України британське видання.

Низький рівень життя переважної більшості населення України є однією із причин того, що за країною протягом тривалого часу тримається імідж пункту призначення для так званого «секс-туризму».

Нагадаємо, українські експерти в коментарях Tvoemisto.tv попереджали про те, що одним із побічних явищ  приходу лоукостерів в Україну може стати збільшення алко- та секстуристів з країн Європи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!