Виставки та концерти. Куди піти на тижні у Львові

1297 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які варто відвідати цього тижня
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Концерт «KOLA»

Коли: 14 лютого, 18:00;

Де: клуб «Малевич», що на проспекті В. Чорновола, 2;

Скільки: 600-900 грн.

Сольний концерт популярної співачки KOLA - це чудова можливість гарно провести час у День закоханих. В репертуарі артистки багато пісень рідною мовою. Зокрема композиції, які стали відомими у мережі з початком повномасштабного вторгнення. Будуть звучати такі хіти: «Чи разом», «Біля серця», «Дочекаюсь», «Доньці», яка записана спільно з військовим Павлом Вишебабою.

Концерт «Très français»

Коли: 15 лютого, 18:00;

Де: Оперний театр, що на проспекті Свободи, 28;

Скільки: 150-350 грн.

На концерті звучатиме віолончельна програма французьких композиторів. Слухачів ознайомлять з творами трьох видатних французів – К. Дебюссі, М. Равеля та Ф. Пулєнка. Музика занурить вас у мандрівку мистецьким Парижем від часів імпресіоністів до середини ХХ століття. Концерт триватиме годину. Солістами стануть талановиті українські музиканти, лауреати престижних музичних конкурсів Гліб Сасько та Станіслав Гумінюк.

ROZКОЛЯДА

Коли: 15 лютого, 17:00;

Де: Архикатедральний собор Св. Юрія,  що на площі Св. Юра, 5;

Скільки: вхід вільний

Захід присвячуємо світлій пам'яті Блаженнішого Патріарха Любомира. Розколяда - це прощання з колядою, тобто духовний підсумок всіх зимових свят. Співатимуть найдавніші коляди з усієї України та давні духовні напіви Різдва і Богоявлення з рукописів та стародруків є спільною молитвою за людину і мир у світі - за нашу Перемогу.

Концерт «І буде світанок»

Коли: 16 лютого, 19:00;

Де: Храм Святої Софії-Премудрості Божої УГКЦ, що на площі Святої Софії Премудрості Божої, 1;

Скільки: вхід вільний

Програма концерту поєднує музику основних українських композиторів ХХ століття: Анатолія Кос-Анатольського, Всеволода Задерацького, Мирослава Скорика з музикою Ернеста Блоха, Макса Бруха та Марселя Гранжані. Виконавцями будуть Лідія Футорська, Устим Жук, Олена Маркевич, Іванна Митроган, диригент - Сергій Хоровець. 

Виставка портретів українських композиторів 

Коли: до 25.02, кожного дня з 13.00 до 19.00;

Де: Львівський органний зал, що на вулиці С. Бандери, 8;

Скільки: вхід вільний

Виставка портретів українських композиторів проходить у Галереї Львівського органного залу. Вперше і лише на цій виставці можна буде побачити найменший у світі портрет Михайла Вербицького, автора музики до Національного гімну. А найбільший існуючий портрет композитора можна побачити в Органному залі. В галереї також є портрети художника Гліба Рахманіна, а також дизайни Арсенія Дісковського та Юлії Пендрак.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!