Політична реклама

Колекцію львівської дизайнерки показали в Нью-Йорку

2732 0
Львівська дизайнер Оксана Караванська стала першою, чию колекцію показали на престижному американському подіумі – у Нью-Йоркському The National Arts Club.

Колекція Haute Couture Fall 2014 налічує близько п’яти десятків образів. Вона була представлена як одяг pret-a-porter, так і haute couture, повідомляється на сторінці Оксани Караванської у Facebook.

 

У колекції львівської дизайнерки присутня українська етнічна тематика – одяг прикрашений елементами вишивки.

Музичний супровід до ексклюзивного показу у Нью-Йорку створив художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець.


Показ Оксани Караванської у Нью-Йоркському The National Arts Club відвідали дружини послів при ООН, «Міс Україна-1996» Наталія Швачко, редактори модних журналів (Vogue, Marie Claire, Elle, Town&Country, Harper’s Bazaar, ElegantNY, Flatt Magazine, Manhattan Luxury, NUTtiness, Wall Street Journal), представники провідних магазинів та бутиків. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!