Політична реклама

Колесніков пообіцяв, що проїзд у плацкартних вагонах не дорожчатиме

1219 0
Вартість пасажирських залізничних перевезень у плацкартних вагонах не підвищуватиметься, повідомив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков на прес-конференції у вівторок у Києві.

"Ціни на плацкартні квитки взагалі підвищуватися не будуть", - заявив він. У той же час питання про підвищення цін на пасажирські перевезення в купейних вагонах вивчається, повідомив міністр. На нинішній момент ніяких рішень поки немає, сказав Колесніков.

Нагадаємо, на початку січня Міністерство інфраструктури підвищило тарифи до базової вартості міжнародних пасажирських залізничних перевезень на 20%, - інформує "Новинар".

Зокрема коефіцієнти для плацкарти в загальних і плацкартних вагонах були підвищені з 1,4 до 1,68, для купейних і спальних вагонів - з 1,42 до 1,7. У той же час Укрзалізниця пообіцяла, що вартість квитка міжнародного сполучення залишиться незмінною.

Раніше Мінінфраструктури пропонувало диференціювати вартість залізничних пасажирських квитків і продавати їх за різною ціною, залежно від часу доби і днів тижня.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!