Політична реклама

Колію на Сихів продовжать будувати у 2012 році, - Садовий

1138 0
Про це 27 грудня під час звіту зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. Перший кілометр цього шляху був прокладений ще декілька років тому.

Серед інших планів щодо покращення дорожньої інфраструктури на 2012 рік, за словами міського голови, влаштування третього шару на дорозі на вул. Вернадського, що веде до стадіону «Арена Львів».

Андрій Садовий зазначив, що для виведення транспортної доступності міста на новий рівень необхідно прокласти дорогу від стадіону до Сихова, а також від стадіону через частину Сокільник до готелю «Супутник» на вул. Кн. Ольги. Тоді буде створене кільце.

Крім цього, планується ремонт дороги на вул. Б.Хмельницького та розбудова дороги на вул. Ряшівській, яка веде до аеропорту, - інформує ZAXID.NET.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!