Коли біля Львівського університету Франка ліквідують незаконну парковку

2641 0
Обмежувальні стовпці повернуть після закінчення капітального ремонту.
фото: ГО "Зручне місто"/Facebook

фото: ГО "Зручне місто"/Facebook

Незаконну парковку під головним корпусом Львівського національного університету імені Івана Франка ліквідують не раніше наступного року. Саме тоді на тротуарі знову встановлять обмежувальні стовпці – після закінчення капітального ремонту тротуару. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник комунального відділу Галицької райадміністрації Віктор Дубиняк.

«Вже відремонтували тротуари на бічних вулицях Січових Стрільців та Листопадового Чину. Втім, погодні умови не дозволяють зробити ремонт тротуару біля головного корпусу. До того ж, досі немає і проектно-кошторисної документації. Ремонт плануємо закінчити навесні наступного року», – каже він.

Читайте також: У Львові почали евакуйовувати покинуті авто. Фото, інтерактивна мапа

За його словами, обмежувальні стовпці перенесли в місця проведення інших ремонтних робіт, де такі обмеження були потрібніші.

Нагадаємо, що після того, як прибрали стовпці, під головним корпусом університету водії влаштували стихійну парковку, незважаючи на присутній знак «Зупинку заборонено».   

Як розповіла в коментарі Tvoemisto.tv речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, підстав для евакуації таких авто немає, адже присутнє місце для проходу пішоходів. За її словами, патрульні за можливістю штрафують порушників. Сума стандартного штрафу для таких авто складає 255 гривень.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!