Коли до Львова привезуть Вифлеємський вогонь миру

1888 0
У суботу, 19 грудня ,о 14.30 годині львівські пластуни привезуть Вифлеємський вогонь миру, який передадуть Львову біля міської ради. Про це інформує прес-служба «ПЛАСТУ».
фото: www.plast.org.ua

фото: www.plast.org.ua

У суботу зранку львівські пластуни на польському кордоні зустрінуть вогонь, що традиційно мандрує по країнах світу та бере початок з Вифлеєму. Вогонь символізує єднання світу у мирі та злагоді й дарує різдвяну атмосферу всім, хто його отримує.

«Полум’я як символ миру є особливо актуальним для львів’ян та українців, тому пластуни запрошують кожного бути присутнім під час прибуття вогню. Зараз вогонь перебуває у Польщі, куди львівські пластуни відправились на оберігання та подальше транспортування реліквії», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Свято пластунів у центрі Львова. Фото

У суботу, 19 грудня, вогонь передадуть до керівних органів міста, того ж дня о 16.00 годині львівські пластуни попрямують до собору Св. Юра, щоб принести вогонь на постійне зберігання. Звідти кожен охочий зможе запалити свічку та перейняти символ миру до своєї оселі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!