Коли до Львова прийде потепління. Пояснення експертки

5392 0
Протягом наступних п’яти днів температура вночі становитиме від 5 до 10 градусів тепла, а денна зростатиме.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Починаючи із 1 червня, дощі у Львові будуть припинятися, а 2 та 3 червня прогнозують невеликий дощ. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила синоптикиня Львівського регіонального центру з гідрометорології Олександра Тузяк.

Водночас від завтра, 30 травня, і протягом вихідних очікують погіршення погодних умов, особливо ввечері суботи та вдень неділі, 31 травня.

«Через проходження атмосферних фронтів від циклону, що буде над західними областями, погода обіцяє бути дощовою, місцями – значні опади, а у неділю – сильний дощ», – каже вона.

Протягом наступних п’яти днів температура вночі становитиме від 5 до 10 градусів тепла, а денна буде зростатиме. Завтра, 30 травня – 10-15 градусів вище нуля, 1 червня – від 13 до 18 та 15-20. Вітер – північно-східного напрямку, пориви очікують завтра і в неділю, від 15 до 20 м на секунду. Надалі він буде вщухати.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!