Коли і де у Львові відкриють Центр надання послуг учасникам бойових дій?

1854 0
В квітні цього року планує розпочати роботу львівський Центр надання послуг учасникам бойових дій. Таким чином бійці АТО зможуть отримати там правову допомогу, оформити пільги тощо.
Фото: ua.korrespondent.net

Фото: ua.korrespondent.net

Одним з першочергових завдань Центру буде створення повноцінної єдиної бази даних учасників бойових дій. На даний момент на обліку львівських соціальних служб та громадських організацій перебуває понад три тисячі воїнів АТО.

Центр надаватиме наступні послуги:

-правова допомога

-оформлення субсидій

-оформлення пільг

-допомога з працевлаштування

Розповсюджуватимуться послуги Центру на учасників бойових дій та членів їхніх сімей.

Центр надання послуг буде розташований за адресою: вулиця Пекарська, 41. Разом із соціальними службами, у приміщенні центру працюватимуть волонтерські та церковні організації.

У Львівській міській раді обіцяють спочатку провести реконструкцію приміщення майбутнього Центру. Відкриття Центру надання послуг учасникам бойових дій попередньо заплановано на квітень 2016 року.

Ухвалу про створення Центру надання послуг учасникам бойових дій Львівська міська рада розгляне на черговій сесії, яка відбудеться 14 січня.

Джерело: zaxid.net

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!