Коли і куди у Львові їздитиме трамвай №4 в 2015 році. Деталі

3612 3
Через дорожні ремонті роботи жителі двох районів міста залишилися без трамвайного сполучення. Tvoemisto.tv вирішило дізнатися, коли у Львові запустять трамвай №4, та яким маршрутом він курсуватиме.

Сьогодні вийшло щотижневе звернення новообраного міського голови Андрія Садового, в якому він вказав, що «на початку грудня також плануємо відновити рух трамваю №4 з центру по вул. Замарстинівській до Липинського». Однак конкретних дат, та де саме в центрі трамвай мав би розвертатися, в зверненні так і не прозвучало. Кільця для розвороту, щоб курсувати в сторону вул. Замарстинівської, в центрі немає.

 

Головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів в коментарі Tvoemisto.tv підтвердив, що якщо трамвай №4 і запустять, то їздитиме він за своїм старим маршрутом: вул. Мушака – вул. Замарстинівська.

Та що на перехресті вул. Замарстинівська – Гайдамацька – Заводська, що на вул. Свєнціцького й надалі тривають дорожні ремонті роботи, тож трамвай зможе поїхати лише тоді, коли там все буде завершено.

Щодо цих ділянок, то директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза в коментарі Tvoemisto.tv запевнив, що вже наступного тижня буде завершено роботи на перехресті вул. Замарстинівська – Гайдамацька – Заводська, і трамвай там зможе проїхати. Однак щодо вул. Свенціцького, то, за словами Олега Берези, там роботи на значно довший період часу. За попередніми даним, їх вдасться завершити лише наприкінці грудня. Лише тоді там зможе проїхати перший трамвай до своєї попередньої кінцевої.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
21 Листопада, 2015 11:34
львівяни це з прямим умислом ідуть знущання над людьми -чому третій номер трамваю- курсує що 5 хв. -кому він потрібний в той кінець ???але спеціально кинули всі вагони туди- куди люди не їздять-а на вокзал --треба чекати 9-чи 1 номер по годині - ?**8щоб їздили маршутками....то що нема кому то врегулювати ???
20 Листопада, 2015 23:06
KAPEC A ROZWERTATYSIA DE ???
20 Листопада, 2015 20:55
Львів Та хоч би вже Гайдамацьку - Замарстинівську зробили, принаймні 5 пішов би, та і 6-й міг з зокзалу на Замарстинівську їздити, ато суцільні окопи, ні доріг, ні транспорту
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!