Коли Львівщина досягне колективного імунітету та наслідки буревію у Львові. Головне

2025 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати.

Сьогодні без води будуть понад 60 вулиць Льовова. Води не буде через перепідключення водопостачання до нового трубопроводу. Перелік у новині

Читайте також: В Україні запустили цифрову карту до святкування Дня Незалежності

Укравтодор пропонує вдосконалити норми будівництва доріг. За основу взяли концепцію VisionZero. Її мета – зведення цифри смертності на дорозі до нуля завдяки продуманій системі безпеки.

На Олімпіаді львівська борчиня Алла Черкасова в півфіналі із вільної боротьби (до 68 кг) зустрілася з представницею США і чинною чемпіонкою світу Тамірою Сток Менса. Бій завершився перемогою Сток Менса з результатом 10:4. Так, українська спортсменка боротиметься за бронзу сьогодні, 3 серпня. Її суперницею буде представниця Монголії.

Читайте також: Їжте і будьте здорові: які продукти зміцнюють імунітет

До початку чергової хвилі Covid-19, яка за прогнозами медиків може розпочатися вже наприкінці літа – початку осені, в Україні загалом і на Львівщині зокрема хочуть встигнути вакцинувати якомога більше людей. Та щоб хвороба не розповсюджувалась, потрібен колективний імунітет. Його вдасться досягти лише за умови щеплення 70% населення. Чи вдасться це зробити в області  – у статті

Читайте також: Як у Львові вакцинуватимуть від Covid-19 цього тижня. Графік роботи центрів вакцинації 

Загиблим під час негоди, яка вчора вирувала у Львові, у Стрийському парку виявився курсантом Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. За словами керівника академії, хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час був на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка також загинула.

Читайте також: У Моршині вдалося досягти колективного імунітету проти Covid-19

Колективу ЛКП «Зелене місто» представили нового керівника – Тараса Калужного. До нього комунальне комунальне підприємство очолював Святослав Євтушенко. Тарас Калужний раніше працював місцевим керівником проекту у «Гідротерра».

Гарного Дня!

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!