Коли львів’янам відновлять постачання гарячої води. Візуалізація

5123 0
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», завершено гідравліку магістральних трубопроводів від ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна», тому вже незабаром львів’яна почнуть відновлювати подачу гарячої води. Про дату відновлення гарячого водопостачання Tvoemisto.tv дізналося і у ЛКП«Залізничнетеплоенерго».

У результаті гідравліки ЛМКП «Львівтеплоенерго» виявило 82 пориви. Зараз відбувається розроблення плану ліквідації поривів і ремонтні бригади підприємства розпочинають відповідні роботи.

У ЛКП «Залізничнетеплоенерго» також інформують, що планують відновити постачання гарячої води споживачам до кінця місяця.

Коли львів’янам відновлять постачання гарячої води*:
 
Сихівський район – 27 травня
 
Франківський район – 27 травня
 
Личаківський район – 27 травня
 
Галицький район: 27 травня
 
Шевченківський район – 01 червня
 
Залізничний район – 25 травня.
 
*Дата відновлення гарячого водопостачання може змінюватися у разі виявлення поривів у мережі, що потребують додаткових робіт.
 

Нагадаємо, щорічні гідравлічні випробування у Львові розпочалися з 10 травня. На час гідравліки призупинено подачу гарячої води усім споживачам. У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, термін відключення гарячої водопостачання може бути продовжено.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!