Коли на лінію у Львові вийдуть куплені навесні автомобілі «швидкої»

2779 1
Через бюрократичні процеси 10 машин досі не оформлені, і лише дві з них – у Львові.
Фото: Львівська ОДА

Фото: Львівська ОДА

У квітні 2019 року Центр екстреної медицини та медицини катастроф закупив 10 автомобілів швидкої класу «В». У червні автівки мали вийти на роботу на підстанціях Львова та області, але досі цього не сталось.

Заступник гендиректора Центру Ярема Качмар у коментарі Tvoemisto.tv розповів, що із тих 10-ти автомобілів лише дві машини зараз у Львові – вони на останній стадії реєстрації і у найближчі дні почнуть працювати.

Читайте також: «Обріжте мені нігті». Що заважає розвиватись швидкій допомозі Львова

«Решта вісім машин – ще у Києві на складі, тривають процедури. Можливо, через 2-3 тижні їх завершать», – каже Ярема Качмар.

Із двох автівок, що вже готові працювати, одну передадуть пункту медицини катастроф у Львову, а другу – скерують туди, де буде потреба, наразі ситуація вивчається. Та, додає Ярема Качмар, вона теж залишиться у Львові.

Читайте також: Дефібрилятори в людних місцях та нові автомобілі. Як зміниться швидка допомога в Україні

За його словами, Центр медицини катастроф отримав ще одну машину – від Фонду Рената Ахметова. Це «Пежо» із дещо іншим обладнанням, ніж закуплені «Форди», але також класу «В».

Ця машина, за словами Яреми Качмара, працюватиме у Львові на підстанції №2 на вул. Пилипа Орлика – такою була вимога Фонду.

Нагадаємо, на львівській «швидкій» є понад 100 вакансій водіїв.

 


Читайте також:
19 Липня, 2019 19:43
Львів Бачила сьогодні "швидку", поржавіла бляшанка, ледве їхала.Щоб наших"можновладців" такі возили...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!