Коли на маршрут №9 у Львові запустять великі автобуси

6663 0
Вивільнені автобуси Ataman курсуватимуть на маршруті №19.
Фото: Андрій Василюк / alltransua.com

Фото: Андрій Василюк / alltransua.com

Із 12 січня на маршрут №9, який курсує від вул. Максимовича через центр Львова до села Муроване, запустять автобуси великого класу. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

За словами керівника комунального «АТП-1», яке обслуговує маршрут, Ореста Хамули, 12-метрові автобуси курсуватимуть за паспортом маршруту.

Графік руху автобусів №9

Водночас автобуси середнього класу Ataman, які нині їздять на маршруті №9, «АТП-1» планує запустити на маршрут №19, що курсує від просп. Червоної Калини через вул. Пасічну, Богданівську, Богдана Хмельницького на вул. Щурата.

Читайте також: Комунальне АТП запустить великі автобуси ще на декілька маршрутів. Перелік

Запуск великих автобусів на маршрут №9 та ще низку міських маршрутів анонсували під час засідання комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики. Сам маршрут відновили у лютому 2017 року. Нині тут курсує 15 автобусів у будні та 10 – у вихідні. 

Інфографіка Марії Стахів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!