Коли продовжать ремонт дороги Львів – Луцьк

2629 0
Волинська влада має намір повністю завершити ремонт автодороги «Львів-Луцьк» у межах області. Про це під час прес-конференції 29 грудня заявив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.
фото: facebook

фото: facebook

За словами губернатора, у планах влади повністю відремонтувати автотрасу «Львів-Луцьк» у межах Волині. Цього року дорогу H-17 Львів – Радехів – Луцьк ремонтували у межах Львівської області. Наразі триває вся підготовча робота, – пише IA ZIK. «Наступного року у березні почнемо вже ремонт. Щоб не ганьбитися, що асфальт у воду закатують», – додав Володимир Гунчик.

Читайте також: На Львівщині відремонтували частину гірської дороги. Карта

Нагадаємо, Президент підписав Закон, згідно з яким ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватимуть за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

На Львівщині за рахунок цих коштів заплановано відремонтувати три автодороги: Львів-Радехів-Луцьк (Н-17), ділянки Львів-Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе-Славське (Т-14-24).

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!