Коли проспект Свободи у Львові відкриють для проїзду

3231 0
Першу ділянку проспекту Свободи до вулиці Коперника планують відкрити наприкінці наступного тижня. Повністю ж відновити рух проспектом обіцяють до середини жовтня. Про це Tvoemisto.tv розповів начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Роман Заріцький.
фото: tvoemisto.tv

фото: tvoemisto.tv

 «Роботи знаходяться не передзавершальному етапі. Вже значну часину дорожнього полотна влаштовано. Наразі завершуються роботи біля пам’ятника Міцкевичу. Нині треба трохи часу, щоб все набрало необхідної будівельної міцності. На кінець наступного тижня ми відкриємо ділянку до вулиці Коперника. Увесь проспект для проїзду плануємо відкрити до середини жовтня. Залишаться лише роботи на тротуарах, над опорами для освітлення, але рух має бути відновлено до середини жовтня. Начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства», – каже Роман Заріцький. Раніше планували запустити транспорт проспектом Свободи 1 жовтня.

Читайте також: У Львові на проспекті Свободи покладуть «заховану» бруківку

Нагадаємо учора, 1-го жовтня, сесія міськради погодила зміни до переліку об’єктів, видатки на які цьогоріч проводитимуть за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова. Текстом ухвали додали 556 тисяч грн на реконструкцію проспекту Свободи. Начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства розповів, що кошти виділили під реалізацію договору у повному обсязі. Бо до сьогодні у бюджеті міста грошей не вистачало. Загалом на роботи реконструкції проспекту Свободи у Львові виділили 12 мільйонів 359 тисяч грн.

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!