Коли проведуть ЗНО-2021. Дати та предмети

10108 0
Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з хімії.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

Реєстрація на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 триватиме з 1 лютого до 5 березня. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 1 березня 2021 року. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

До 30 квітня 2021 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце тестувань.

Читайте також: Три тижні карантину з користю. Підбірка безкоштовних освітніх платформ

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з хімії і завершиться 15 червня тестуванням з географії. Тестування з іспанської, німецької, французької мов відбудуться 24 травня, з англійської мови – 25 травня, з математики – 28 травня, з української мови, української мови і літератури –1 червня, з історії України – 4 червня, з фізики – 7 червня, з біології – 10 червня.

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів розмістять на інформаційних сторінках учасників тестування до 30 червня 2021 року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!