Коли розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО

1732 0
До 25 лютого на інформаційних сторінках абітурієнтів розмістять інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

8 січня в Україні стартує реєстрація на пробне ЗНО для ознайомлення абітурієнтів із процедурою оцінювання. Про це повідомляє Оsvita.ua.

Читайте також: В Україні затвердили нові правила вступу. Що змінилося

Участь у пробному тестуванні є платною. Цього року вартість коливатиметься від 132 до 139 грн, залежно від регіону проживання учасника. Для зареєстрованих учасників створили інформаційні сторінки, на яких до 25 лютого розмістять інформацію про час і місце проведення пробного ЗНО, а згодом й про результати тестування.

Учасники пробного тестування зможуть ознайомитись із прикладами тестів та пройти їх, дізнатися правильні відповіді та отримати результат. Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 16 березня.

Читайте також: Які зміни чекають на випускників у 2019 році. Три нововведення ЗНО

Пробні тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов відбудуться 23 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!