Коли стане відомо, хто буде мером Львова

2234 0
Львівська міська виборча комісія обіцяє оголосити дані про переможця виборів міського голови Львова під ранок 16 листопада. Про це під час інтернет-відеомарафону повідомив голова Львівської міської виборчої комісії Ігор Сліпецький.
фото: ipress.ua, goloskarpat.info, intvua.com

фото: ipress.ua, goloskarpat.info, intvua.com

«Уночі вже будуть результати голосування. Під ранок оголосимо, хто є переможцем за результатом опрацювання електронних протоколів», – повідомив Сліпецький.

Голова міської виборчої комісії також додав, що перший тур виборів був важчим для виборчих комісій. «Перший тур був важчим – була більша кількість бюлетенів, більша напруга між партіями, кандидатами», – зазначив він. За його словами, станом на обідню пору голосування на дільницях відбувається спокійно, жодних інцидентів не зафіксовано.

Нагадаємо, у другому турі виборів мера Львова змагаються чинний мер Андрій Садовий та висуванець ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

Джерело: IA ZIK


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!