Як потрапити на Матч за звання чемпіонки світу з шахів у Львові

1764 0
Реєстрація глядачів на Матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між українкою Марією Музичук та китаянкою Хоу Іфань розпочнеться вженприкінці тижня. Як інформують організатори, доступ до Палацу Потоцьких, де відбудуться усі десять партій матчу, буде обмежений. Тому глядачам, які захочуть туди потрапити, необхідно буде попередньо зареєструватись.
фото: lviv2016.fide.com/

фото: lviv2016.fide.com/

«Палац Потоцьких буде поділений на декілька зон. В зоні, де гратимуть гросмейстерки, зможуть перебувати лише судді та апеляційне журі. Для глядачів ми готуємо Дзеркальну залу Палацу, де в режимі онлайн можна буде дивитись матч та вболівати за шахісток. Плануємо підготувати близько 60 місць, з яких половина – глядачам, решта – журналістам, батькам гравчинь, представникам шахової спільноти та ФІДЕ, – розповіли організатори. – Кількість місць обмежена, тому згідно з вимогами ФІДЕ щодо безпеки, проводиться попередня реєстрація на матч на офіційному сайті. І якщо кількість охочих на кожну партію перевищуватиме можливості залу, будемо проводити розіграш запрошень».

Читайте також: Матч за звання чемпіонки світу з шахів транслюватимуть наживо

Слід додати, що з огляду на технічні можливості Палацу Потоцьких ігри відбуватимуться в окремому залі, а глядачам надається можливість спостерігати за дійством он-лайн в приміщенні поруч.

Нагадаємо, церемонія відкриття Матчу за звання чемпіонки світу з шахів відбудеться 1 березня у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької о 19.00.  А самі змагання за золоту шахову корону – у Палаці Потоцьких. Перша партія розпочинається 2 березня о 15:00. Пряму трансляцію матчу можна буде переглянути на офіційному сайті Матчу

Нагадаємо, фронтмент гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук зробить перший хід у одній із партій матчу за звання чемпіонки світу з шахів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!