Кому з львівських пільговиків скасували обмеження у маршрутках

4208 0
У Львівській міській раді таки вирішили відмовитися від обмеження часу пільгового проїзду для деяких категорій пільговиків. Зокрема, як повідомив у коментарі tvoemisto.tv начальник управління транспорту та зв'язку ЛМР Віктор Щир, рішення про внесення змін у документ щодо надання права на пільговий проїзд для певних категорій прийняв виконком Львівської міської ради і його уже підписав міський голова.
фото: orphancenter.org.ua

фото: orphancenter.org.ua

Відповідно до документу (рішення №234 від 30 березня 2015 року) правом пільгового проїзду без обмежень зможуть користуватися діти-сироти, діти з багатодітних сімей, діти, позбавлені батьківського піклування, інваліди по зору та учасники бойових дій. Усі інші категорії, як і раніше, згідно з рішенням виконкому ЛМР зможуть користуватися пільгами у період з 10 до 16 год.

Рішення щодо повернення права пільгового проїду для деяких категорій впродовж цілого дня набуло чинності від сьогодні, адже сьогодні воно було опубліковане на сайті ЛМР.

Нагадаємо, вчора громадські слухання щодо коригування тарифу на проїзд у міському автобусному транспорті у Львові завершилися бійкою. У ході слухань між одним із присутніх пільговиків, який назвався учасником АТО і «афганцем», та одним із перевізників розпочався конфлікт, який переріс у сутичку. Врешті, слухання припинили через недотримання регламенту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!