Коли у Львівській області планують завершити ремонт доріг ?

3150 1
У Львівській області інтенсивно тривають ремонтні роботи на ділянках автомобільних доріг, що межують з Івано-Франківською та Закарпатською областями. Також невдовзі розпочнуть ремонт найгірших відтинків траси від Радехова до Бродів та Червонограда. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації.
фото: facebook

фото: facebook

За словами голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, також минулого тижня дорожники завершили укладати другий шар асфальту на відтинку від міста Радехів до кордону з Волинською областю.

Про це керівник Львівщини повідомив учора, 19 квітня, під час прес-конференції.

Зокрема, голова ОДА розповів, що на сьогодні підрядник укладає другий (завершальний) шар асфальтобетону від кордону з Івано-Франківщиною у сторону Львова. Станом на понеділок, на даній ділянці дороги залишилось укласти 19 кілометрів верхнього шару асфальту. Тож, за словами Олега Синютки, дані ремонтні роботи планують завершити за два тижні.

Ще минулого тижня стартували дорожні роботи на ділянці від Самбора до кордону із Закарпатською областю. Тут поклали 2,5 кілометрів нижнього шару асфальту.

«До речі, для того, щоб від Турки до Закарпаття зробити дорожню основу підрядник облаштує окремий завод із виготовлення бетонної суміші. А для укладання асфальту, за погодженням місцевої громади, у Самборі встановлять й асфальтний завод, який працюватиме на цю дорогу», - зазначив Олег Синютка. За його словами, цей відтинок траси планують завершити до 1 вересня.

Орієнтовно у четвер (21 квітня) розпочнеться ремонт дороги від Радехова до Бродів. Також вже відбувся тендер на ремонт траси від Радехова до Червонограда, і вже у травні планують розпочати роботи. До слова, у Червонограді підрядник теж планує запустити новий асфальтний завод.

Нагадаємо, у 2016-му на території Львівської області планують відремонтувати близько 450 кілометрів автомобільних трас. Це більш ніж четверта частина від усіх доріг, за які цьогоріч візьмуться у цілій Україні. У загальній протяжності – це 8800 автодоріг державного, регіонального та місцевого значення.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
28 Квітня, 2016 11:24
axabnrg «Децентралізація освіти у Польщі: досвід для України»:
[***]://decentralization.gov.ua/pics/attachments/2016-02-16-Poland.pdf
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!