Коли у львівському транспорті впровадять е-квиток. У Львові проведуть дискусію

3195 0
Участь у дискусії візьмуть міські посадовці, активісти та депутати.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

Завтра, 23 жовтня, медіа-хаб «Твоє місто» за підтримки компанії Easy Pay організовує дискусію, під час якої говоритимуть про впровадження електронного квитка у міському громадському транспорті.

Читайте також: Впроваджувати е-квиток у Львові хочуть дві компанії

Участь у дискусії візьмуть заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий, керівник управління транспорту Орест Олеськів, колишній директор ЛКП «Львівелектротранс» депутат Олег Береза, депутат ЛМР Валерій Веремчук, урбан-активіст Дем’ян Данилюк, співавтор технічних вимог для е-квитка, ІТ-фахівець Андрій Вишневський також представник компанії JetBeep Олексій Даців. Також Tvoemisto.tv запрошувало представників ЛКП «Львівавтодор», «Львівелектротранс», ЄБРР та голову Асоціації перевізників Львівщини Івана Велійку.

Прямий ефір у студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 16:00. Переглянути його можна на Фейсбук-сторінціYouTube-каналі та на сайті Tvoemisto.tv.

Дискусія відбудеться в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!