Коли у Львові буде тепло в домівках: деталі

6291 0
Невдовзі у Львові має розпочатися опалювальний сезон. У ЛМКП «Львівтеплоенерго» Tvoemisto.tv розповіли, коли львів’янам включать опалення в квартирах.

Як розповіла речниця ЛМКП «Львівтеплоенерго» Ганна Пищула, для того, щоб включити опалення у житлових будинках, протягом трьох днів середня температура повітря не повинна перевищувати 8°С. Така норма затверджена постановою Кабінету міністрів України від 17 лютого 2010 р. № 151. Після цього міський голова дає розпорядження про початок опалювального сезону.

Читайте також: Як економити в опалювальний сезон: 3 прості поради

Разом з тим 15 жовтня не є датою, коли починається опалювальний сезон в Україні. Адже як такої визначеної дати початку немає. Все залежить від температурного режиму. Так, в попередні роки опалення включали як 22, так і 1 жовтня.

Щодо бюджетних установ (школи, садочки, лікарні), то сюди подачу опалення можуть розпочати дещо швидше. Для цього слід надіслати відповідний лист-звернення від керівництва установи до ЛМКП «Львівтеплоенерго». Станом на 8 жовтня таких звернень не надходило.

Читайте також: Як менше платити за комунальні послуги? Інфографіка

Нагадаємо, ЛМКП «Львівтеплоенерго» у новому опалювальному сезоні 2015-2016 р здійснюватиме подачу опалення до 1625 житлових будинків, обслуговуватиме 177 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!