Пішохідний міст на вулиці Кривоноса у Львові будуватиме інвестор

2880 0
Зараз в управлінні інвестицій домовляються з ЮНЕСКО.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

У Львові завершують підготовчі роботи перед будівництвом мосту на вул. Кривоноса, яке є частиною великого інвестиційного проєкту – будівництва канатної дороги на Високий Замок. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління інвестиції ЛМР Роман Старецький.

Читайте також: На стінах львівського храму зобразили Героїв Небесної сотні та АТО

«Зараз ми маємо такий етап, коли узгоджуємо останні робочі моменти, також багато зробили в межах підготовки дослідили аспекти геології, геодезії, археології, розробили детальний план території. Це зайняло багато часу, але неможливо було це упустити, треба було ґрунтовно підготуватися», – каже він.

Окрім цього, за словами Романа Старецького, в управлінні ведуть перемовини з ЮНЕСКО та очікують на коментарі й погодження від організації, які будуть враховувати.

«Після цього будемо оголошувати офіційний конкурс і запрошувати інвесторів. Проєкт – масштабний, йдеться про більше 400 мільйонів гривень. Маємо надію, що на погодження піде кілька місяців», – додає Роман Старецький.   

Читайте також: Ми у в'язниці маніпуляцій. Родини загиблих про беркутівців та обмін полонених

Нагадаємо, що 14 червня виконком ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва пішохідного мосту через вулицю Кривоноса. Міст пролягатиме через зону історичної забудови, що перебуває під охороною ЮНЕСКО.

Його зведення є другою чергою будівництва Меморіалу Небесної Сотні на пагорбах на вулиці Кривоноса. Сам меморіал відкрили 14 жовтня торік.

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!