Коли у Львові з'являться нічні маршрутки?

3650 0
Управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради підготувало проект рішення виконкому про впровадження нічних маршрутів. Якщо на засіданні виконкому схвалять проект, то нічні маршрути у Львові з’являться вже з наступного тижня. Коштуватиме проїзд 8 гривень, а курсуватимуть авто кожні 40 хвилин
фото: 4vlada.com

фото: 4vlada.com

Згідно з проектом, курсуватимуть сім нічних маршрутів, по одному автобусові на маршрут.  Заплановано, що автобуси їздитимуть з 23:00 по 6:00 з інтервалом близько 40 хвилин. Тариф за проїзд встановлять подвійний – 8 гривень.

«Автобуси їздитимуть у режимі експрес. Це означає, що водій змушений буде зупинятись на кожній зупинці, незалежно від того, чи стоять там люди, чи ні. Наразі ми не визначили, скільки часу автобус повинен стояти на зупинці. Це буде на розсуд водія», - повідомляє Віктор Щир, начальник управління транспорту та зв'язку міськради.

Читайте також: Як курсуватимуть нічні автобуси у Львові. Прогнозовані маршрути

За його словами, це пілотний проект нічних маршрутів. Його планують запустити на три місяці. Якщо на засіданні виконкому схвалять проект, то нічні маршрути у Львові з’являться вже з наступного тижня. За умови, що нічні маршрутки будуть прибутковими, їх впровадять на постійній основі.

Попередні маршрути для нічних автобусів, які б сполучали залізничний вокзал та віддалені райони Львова: «Галицьке перехрестя», район Пасічної-Вашингтона, Сихів, ТРЦ «Кінг-Крос Леополіс» по Стрийській, Володимира Великого-Наукову, Ряшівську-Городоцьку, Рясне-2.

Джерело: Львівська газета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!