Коли у Львові почнуть ремонт вулиці Вітовського

4487 0
Найближчим часом планують оголосити тендер на проєктування.
фото: www.lvivcenter.org

фото: www.lvivcenter.org

Наступного року у Львові планують розпочати реконструкцію вулиці Вітовського. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив прессекретар ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Читайте також: Як планують змінити перехрестя Сахарова – Вітовського. Схеми руху

Ще у жовтні «Львівавтодор» отримав функції замовника на проєктування та реконструкцію низки інфраструктурних об’єктів у Львові, серед яких вулиця Вітовського на відтинку від будинку №55 до вул. Грецької.

Як пояснив Олексій Хміль, наразі «Львівавтодор» розробляє технічні умови та проєктування, після чого, найближчим часом, мають оголосити тендер на проєктування. Очікується, що роботи можуть розпочати вже наступного року.

Читайте також: Її архітектура не поступається Відню та Парижу. Як Львову відновити площу Франка

Нагадаємо, у 2016 році у Львові розробили кілька варіантів реконструкції вулиці Вітовського. Її планували ремонтувати у комплексі з площею Франка та перехрестям Сахарова – Вітовського. Тоді проєкт виготовили у інституті «Львівдіпрокомунбуд». Попередньо там мали з’явитись велодоріжки, трамвайну колію пропонували зміщувати з однієї сторони вулиці в іншу впродовж усього маршруту трамвая, а навпроти Парку культури планували відновити Пелчинський став. Втім тоді цей проєкт так і не завершили. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!